Välkommen till Holley EFI!

- Vi erbjuder förstklassig service inom bränsleinsprut för V8-bilar, hela vägen från tanke till installation.


Hos oss finner du det mesta du kan önska till ditt drömbygge, men skulle du sakna just din pryl eller om du är osäker på vad som passar till just ditt bygge och dina idéer, tveka inte att kontakta oss.  Vi avser inte att lagerföra eller hålla alla varumärken i vår webshop men är det något specifikt ni önskar erbjuder vi ändå gärna en offert. 
 

Support

Som kund hos oss får du också fri tillgång till vår fantastiska support. För oss är det viktigt att du känner dig trygg och nöjd med ditt inköpp.
 

Våra brands

Hos oss finner du produkter inom följande märken:
 

     
Vi säljer även:

  • Edelbrocks hela sortiment
  • Tanks INC hela sortiment där vi ligger på högsta nivå av återförsäljare
  • Comp Turbo turbos
  • Davis tractioncontrollers och bumpboxar
  • Whipple Superchargers

Populära artiklar

Street Week 2021

Sedan Street Weeks Swedens början 2017 har vi varit stolta sponsorer för evenemanget och så även i år!

För den som missat det är Street Week Sweden ett makalöst roligt street race evenemang som körs v28 varje år (förutom när det blir inställt pga covid-19 ...). Under 6 dagar ska fem tävlingsbanor besökas efter ett specifikt körschema där deltagarna ska klocka en så snabb tid som möjligt på en 200-metersbana. Mellan banorna ska bilarna köras för egen maskin och alla reservdelar och verktyg som brukas ska transporteras med i samma bil man tävlar med. I tävlingen ingår också ett antal check points som ska prickas av längs vägen.

Evenemanget är lika mycket ett livsstilsevemenang och rullande bilträff som en motorsport- och uthållighetstävling och älskas lika mycket av deltagare som åskådare. Klicka här för att läsa mer! 


Totalsumma:
    Till kassan