Bitter Tears - Sick Week 2022 - www.holleyefi.se

Sick Week, 2022

- Bitter Tears

- Sick Week Florida, USA
Sick Week är en tävling som går av stapeln 7-11 februari i soliga Florida. Här kommer 350 av Amerikas snabbaste gatubilar tävla i en fem dagar lång dragracingtävling som inkluderar att ta sig mellan banorna rullandes i sitt tävlingsfordon, ett upplägg som känns igen i Sveriges motsvarighet, Street Week.

Sick Week, skapad av föraren av världens snabbaste gatubil, Tom Bailey, kommer innehålla det högsta kvalitetsfältet av drag-and-drivebilar som någonsin byggts för kvartsmilen. Själen av tävlingen ligger på vägarna och Sick Week kommer speciellt uppmärksamma körningen mellan banorna med speciella stopp och kreativa rutter.

Från Florida Springs till the Don Garlits Museum of Drag Racing, från träsk till strand, kommer Sick Week bli den ultimata dragracingresan!  

(Klicka på bilden för att se den i större format.)

Stefans deltagande - Mål och ambitioner
Stefan deltar i tävlingen för att testa sin bil inför HOT ROD Drag Week som går av stapeln 18-23 september samt för att se hur han står sig mot sina konkurrenter. Förhoppningen är att kunna åka 6.5-tider, sen får man se hur långt det räcker, men självklart hoppas vi på en bra placering!

Resultat av Sick Week, Florida, 2022
Stefan körde 6.53 på sin sista repa och plockade både ett personbästa och totalvinsten på Sick Week. Både Tom Bailey och David Schroeder, hans största konkurrenter, fick bryta redan på 1a dagen! För att läsa mer om veckan i Florida, klicka här.


Artiklar

Sick Week 2022 -  Tezz 2022-02-14

Sick Week 2022 - www.holleyefi.se

Sick Week har nu passerat och vardagen har än en gång tagit över. Men Stefan Brillko Gustafsson har, tillsammans med sin co-driver Eric Yost, för evigt gjort ett avtryck i den amerikanska drag and drivehistorien. Efter lite drygt 100 mil transportsträcka, ett snitt på 6.677 i tid och en snitthastighet på ... - Läs mer här


Inför och under Sick Week 2022

Dusting off and Dyno a 2000hp++ Corvette!

Putting togheter the 2000hp Corvette with some new upgrades!

Oil pan down and a LOST SOCKET…!?

Corvette is getting some chassie adjustments! How low can it go…

Swedish Sick Week Dyno Session!!

Brillkos 2000hp Corvette, Will it make a Burnout…?

6 SEC CORVETTE IS INBOUND FOR SICKWEEK! Test N Tune! 24h till Start!

6 SEC CORVETTE!! TEST N TUNE BRADENTON Jan 6 2022

SickWeek Day #1 And The Corvette Is Flying Into 6 Seconds!

2000hp Corvette Major Oil Disaster On SickWeek Day2

The Corvette Is The Worlds Fastes Sick Week Car!! Day 5 and 6 at Sick Week


Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen